Kliknij w interesujący przepis i obejrzyj wideo poradę

Ciasto w kształcie buta

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Jak wykonać ciasto buty na koturnie z wysokim obcasem dla dzieci, używając biszkoptu waniliowego, buttercream, modelującej czekolady i szablonu.

Polewa czekoladowa przepis

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

✔ Najsmaczniejsze mrożenie czekoladowych kakao! Przepis jest dobry, ponieważ szkliwo jest dość grube i dobrze trzyma się na powierzchni. Możesz podlewać Desery, ciasta, babeczki czekoladowe, babeczki i glazury Choux Cakes. ✔ Najsmaczniejsza glazura czekoladowa kakao! Przepis jest bardzo gęsty i dobrze utrzymany na powierzchni. Możesz podlewać desery, ciasta, babeczki czekoladowe, babeczki i glazurowane ciastka.

Czekoladowy ganache przepis

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Prosty przepis domowy na ganache, czyli krem czekoladowy, który można użyć jako polewę na ciasto, masę to przełożenia tortów.