Kliknij w interesujący przepis i obejrzyj wideo poradę

Jajka nadziewane "Grzyby na łące"

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

To danie może ozdobić nie tylko świąteczny stół, ale także ozdobić codzienne menu w codziennej diecie! Jajka na twardo - 6 szt. Konserwy w oleju - 1/2 puszki (makrela, sardynka, wątroba dorsza jest świetna .., itp.) Majonez ~ 1 łyżeczka. Każda zielonka Mocna herbata - 300 ml. około 2 łyżeczki (możesz mieć jedną, ale wtedy lepiej gotować czapki warzone grzyby). Jajka są krojone na dwie części 1/2 i 2/3. Mniejsza część powinna pochodzić od strony "tyłek" (tu jest poduszka powietrzna :)), a resztę wykonujemy za pomocą wideo lub takiego, jaki jest.

Sos czosnkowy hiszpanski

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Składniki 2 jajka 6 czosnek ząbki sól 1 łyżeczka 1 filiżanka soku cytryny olej roślinny 1 1 kawałek pietruszki twarde łodygi, a także cortadito Przygotowanie: w mieszalniku, pół szklanki oleju, 2 jajka, 6 zębów czosnku i łyżeczki soli. Dobrze wymieszaj, aby stworzyć jednorodny krem. dodatek z zapalona blender pozostały pół szklanki oleju, podczas gdy sok z cytryny stopniowo wątek, bardzo powoli do emulgowania i nie będzie go wyciąć, nie staraj się dodać cały sok z cytryny, chyba że jest z 1 małej cytryny, spróbuj zobaczyć, jak ma smak i konsystencję i dodaj cały olej, upłynnij trochę więcej i idź. Umieść sos czosnkowy w 1 miseczce i dodaj pietruszkę cortadito, dobrze wymieszaj, a sos czosnkowy jest gotowy.