Kliknij w interesujący przepis i obejrzyj wideo poradę

Przepis na polewę czekoladową

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Wideo przepis na czekoladowy ganache. Jak zrobić czekoladowy ganache. Ganache to krem ​​czekoladowy. Ganache służy do wyrobu słodyczy, dekorowania ciast, ciast i ciastek.

Polewa czekoladowa z masłem przepis

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

PRZEPIS: 1 łyżka. cukier 0,5 łyżki. woda 60 g ciemnej czekolady lub 5 łyżek kakao 50 g masła

Jak zrobić polewę czekoladową do ciast i ciastek

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Jest to bardzo prosty i szybki sposób na przygotowanie lukru czekoladowego, który może ozdobić dowolne ciasta, ciastka i inne przekąski.

Składniki: 0,5 szklanki cukru 2 łyżki. łyżki kakao 3 łyżki. łyżki mleka 2 łyżki. łyżki masła