Kliknij w interesujący przepis i obejrzyj wideo poradę

Leczo z marchewką

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Składniki: bułgarska papryka 1 szt. Marchewka 1 szt. Cebula 1 szt. Pomidor 1 szt. Cukier 15 g olej roślinny 100 mililitrów czosnek 4 ząbki ocet 50 mililitrów czarny pieprz kropki sól z liści laurowych Ciąć bułgarski pieprz i marchewkę w paski. Pokrój pomidorem i pół pierścieniami cebuli. Wymieszaj warzywa. Sól Dodaj cukier, ziele angielskie, czarne ziarna pieprzu, liść laurowy i olej roślinny. Pozostaw na 2-3 godziny. Włóż warzywa do ognia. Doprowadzić do wrzenia. Dodaj ocet i czosnek. Usuń z ognia po dwóch minutach. Połóż lecho w banku. Wkładamy do piekarnika konwekcyjnego na 15 minut.