Chleb trzyskładnikowy
Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )
składniki: 245 g of trigou lub 2 filiżanki (240 ml) - = Xicara bez cukru 245 g drożdży lub 1 i 1/2 filiżanki (kubek = 240ml) 8 jajek
składniki: 245 g of trigou lub 2 filiżanki (240 ml) - = Xicara bez cukru 245 g drożdży lub 1 i 1/2 filiżanki (kubek = 240ml) 8 jajek
Najłatwiejszy przepis na pyszne ciasto drożdżowe do ciast, białych ciast, ciast, pizzy i bułeczek.
Gotowanie ciasta jest bardzo proste. Nie trzeba nawet ugniatać rąk.
Słodkie, soczyste bułeczki z ciasta drożdżowego. Ciasto jest miękkie, przewiewne, jak puch.
Składniki: 2 jajka, 1,5 ml suchej masy, 1,5 ml mleka, 1/2 żółtego cukru, szczyptę soli, 600 g mąki, 100 g masła (lub margaryny). Dla jaj smaru-1. Do nadzienia-masło + cukier (do smaku)
Składniki:
Instrukcje: