Kliknij w interesujący przepis i obejrzyj wideo poradę

Polewa czekoladowa przepis

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

✔ Najsmaczniejsze mrożenie czekoladowych kakao! Przepis jest dobry, ponieważ szkliwo jest dość grube i dobrze trzyma się na powierzchni. Możesz podlewać Desery, ciasta, babeczki czekoladowe, babeczki i glazury Choux Cakes. ✔ Najsmaczniejsza glazura czekoladowa kakao! Przepis jest bardzo gęsty i dobrze utrzymany na powierzchni. Możesz podlewać desery, ciasta, babeczki czekoladowe, babeczki i glazurowane ciastka.

Czekoladowy ganache przepis

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Prosty przepis domowy na ganache, czyli krem czekoladowy, który można użyć jako polewę na ciasto, masę to przełożenia tortów.

Przepis na polewę czekoladową

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Wideo przepis na czekoladowy ganache. Jak zrobić czekoladowy ganache. Ganache to krem ​​czekoladowy. Ganache służy do wyrobu słodyczy, dekorowania ciast, ciast i ciastek.

Polewa czekoladowa z masłem przepis

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

PRZEPIS: 1 łyżka. cukier 0,5 łyżki. woda 60 g ciemnej czekolady lub 5 łyżek kakao 50 g masła