Przekąska jedzenie spożywane między regularnymi posiłkami

Kliknij w interesujący przepis i obejrzyj wideo poradę

Marynowana kapusta z plastrami buraków

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Składniki: - kapusta 1,5-2 kg; - burak 1 szt. średniej wielkości; - 1 cel. czosnek; - 5 szt. laur arkusz; - 10-15 sztuk. papryka; do marynaty: - 1 litr wody; - 2 łyżki. łyżki soli; - 150 g cukru; - 150 g octu (9%); - 0,5 łyżki stołowej. olej słonecznikowy.

Jajka nadziewane "Grzyby na łące"

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

To danie może ozdobić nie tylko świąteczny stół, ale także ozdobić codzienne menu w codziennej diecie! Jajka na twardo - 6 szt. Konserwy w oleju - 1/2 puszki (makrela, sardynka, wątroba dorsza jest świetna .., itp.) Majonez ~ 1 łyżeczka. Każda zielonka Mocna herbata - 300 ml. około 2 łyżeczki (możesz mieć jedną, ale wtedy lepiej gotować czapki warzone grzyby). Jajka są krojone na dwie części 1/2 i 2/3. Mniejsza część powinna pochodzić od strony "tyłek" (tu jest poduszka powietrzna :)), a resztę wykonujemy za pomocą wideo lub takiego, jaki jest.