Kliknij w interesujący przepis i obejrzyj wideo poradę

Ryba Hake skóra jest prosty przepis i jest pyszna

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Skład: skóra 2, 150 g mięsa mielonego, jasnoniebieski 5 g, 3 g soli, pieprz 3g, 5 g skrobi, 5 g oleju jadalnego, 30 g parze sos sojowy ryby Rozważania : Po zwinięciu skóry ryby, uszczelka powinna zostać umieszczona w dół, aby skóra parzonej ryby nie została uniesiona. Składniki mięsa mielonego można regulować zgodnie z własnymi preferencjami. Składniki: 2 kawałki skóry ryb, 150 g mięsa mielonego, 5 g cebulka, 3 g soli 3 g pieprzu, 5 g skrobi, 5 g oleju jadalnego i 30 gramów oleju Sos parze sprawach wymagających uwagi .: Kiedy skóra jest zrolowana, uszczelka powinna być umieszczona w dół, aby skóra mogła zostać odparowana, nie uniesie się, składniki mielonego mięsa można dostosować do twoich preferencji.

Filet z ryby zapiekany w musztardzie

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Składniki: 

  •  1 kawałek cytryny  
  • 1 / 2 łyżeczki pieprz  
  •  90 gramów masła  
  •  5 gałązek świeżej pietruszki  
  •  folia aluminiowa do smaku  
  •  1 łyżeczka soli  
  •  2 łyżki suszonej musztardy  
  •  6 kawałków czerwonego filetownego fileta