Kliknij w interesujący przepis i obejrzyj wideo poradę

Jajka nadziewane "Grzyby na łące"

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

To danie może ozdobić nie tylko świąteczny stół, ale także ozdobić codzienne menu w codziennej diecie! Jajka na twardo - 6 szt. Konserwy w oleju - 1/2 puszki (makrela, sardynka, wątroba dorsza jest świetna .., itp.) Majonez ~ 1 łyżeczka. Każda zielonka Mocna herbata - 300 ml. około 2 łyżeczki (możesz mieć jedną, ale wtedy lepiej gotować czapki warzone grzyby). Jajka są krojone na dwie części 1/2 i 2/3. Mniejsza część powinna pochodzić od strony "tyłek" (tu jest poduszka powietrzna :)), a resztę wykonujemy za pomocą wideo lub takiego, jaki jest.

Sałatka dla gości szybka i smaczna

Przepis, opis ( tłumaczenie za pomocą translatora )

Przepis: • Jaja - 4 szt. • Filet z kurczaka (pieczony lub gotowany) - 200 g • Ogórki - 3 szt. • Cebula - 1 szt. • Mąka - 1 łyżka. • Skrobia - 1 łyżka. • Majonez - 3 łyżki. • Pieprz • Sól